مصاحبهٔ زمان رضاخانی مدیر روابط بین‌الملل ایرنا مدیر روابط عمومی انجمن ایران‌شناسی ایران
تلویزیون دولتی برناما، مالزی، ۱۷ فروردین ۱۴۰۵
 اولویت‌های ایرانایران و ایالات متحده در حال مذاکره بودند که اسرائیل در ژوئن ۲۰۲۵ به ایران حمله کرد. آمریکا و ایران، بار دیگر در فوریهٔ ۲۰۲۶ دور جدیدی از مذاکره را آغاز کردند، اما باز هم واشنگتن و تل‌آویو به ایران حمله کردند. هر دو حمله برخلاف قوانین بین‌المللی و منشور ملل متحد بوده است.به‌عنوان یک خبرنگار، به نظرم می‌رسد اولویت اول مردم ایران اکنون دفاع از خود و متوقف کردن تجاوز و البته رفع تحریم است. ایرانیان اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت دیگری هم طبعا دارند. ایران از ابتکارهای دیپلماتیک و از همکاری منطقه‌ای برای صلح و شکوفایی استقبال می‌کند، اما اگر بخواهیم به «اولویت شمارهٔ یک» اشاره کنیم، فعلا توقف تجاوز و رفع تحریم است.
 تأثیر تبلیغات رسانه‌های آمریکاییما با رسانه‌های بین‌المللی در تماس بوده‌ایم و به آنها توضیح داده‌ایم که چگونه رسانه‌های جریان اصلی آمریکا منتشرکنندۀ تبلیغات جنگی آمریکا و اسرائیل هستند. ما از همکاران بین‌المللی خود می‌خواهیم که خبرها را از منابع بی‌طرف و از چندین منبع مختلف دریافت کنند تا بتوانند تصویری جامع و کامل از رویدادها در اختیار مخاطبان خود بگذارند.چون صحبت از تبلیغات شد، اجازه بدهید به شما عرض کنم که علاوه بر رسانه‌های جریان اصلی آمریکا، دولت آمریکا نیز یک تلویزیون ۲۴ساعته به فارسی دارد که مبلغ پروپاگاندای آمریکاست. همچنین شبکه تلویزیونی ۲۴ساعته و فارسی دیگری نیز هست که از سوی اسرائیل پشتیبانی می‌شود و مالک آن، یک موسسه رسانه‌ای خارجی است و آنها هم مبلغ پروپاگاندای اسرائیل هستند.با این حال، اگر شما بتوانید خبرهای موثق و دقیق را در سریع‌ترین زمان ممکن در اختیار مخاطبان بگذارید، تبلیغات و اخبار کذب نمی‌تواند اثر زیادی بر جامعه بگذارد و ایرنا نیز دقیقا دارد همین کار را می‌کند؛ یعنی خبرهای دقیق را در سریع‌ترین زمان در اختیار مخاطبان می‌گذارد.
 حفظ جان خبرنگاراناصولا خبرنگاری حرفه‌ای دشوار است و در شرایط جنگی، خطرناک نیز می‌شود. با این حال، وقتی متجاوزان اعتقادی به اصول حقوق بشردوستانه نداشته باشند، کار خبرنگاران سخت‌تر می‌شود. شما می‌دانید که آمریکا و اسرائیل در نخستین روز حمله به ایران، به دبستانی در میناب در جنوب کشور حمله کردند و دست‌کم ۱۷۰ دانش‌آموز و معلمان آنها را کشتند. کلانتری‌ها، برخی ورزشگاه‌ها، زیرساخت‌های ترابری مانند پل‌ها و حتی زیرساخت‌های انرژی هم از اهداف مکرر متجاوزان بوده‌اند. اسرائیل حتی به رادیو تلویزیون ایران هم حمله کرد و سپس با افتخار اعلام کرد که به تلویزیون ایران حمله کرده‌ایم. می‌توانید تصور کنید که کار خبرنگار در چنین شرایطی چه‌اندازه پرمخاطره است.ایرنا با سازمان خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه (اوآنا) در ارتباط با این موضوع، در تماس بوده است. ایرنا همچنین هر کاری خواهد کرد تا از جان خبرنگاران خود محافظت کند. با این همه، شغل خبرنگاری نیازمند ایثار و از خودگذشتی است و چنانکه گفتم، حرفه‌ای دشوار است.
 تلاش ایرنا برای اطلاع‌رسانی عینی (موثق)یک روش عینیت‌بخشی به اخبار، مستندسازی آن است که شامل گزارش عکس، فیلم مستند و... می‌شود. ایرنا تقویت گزارش‌های عکس و فیلم را در دستور کار قرار داده است.به یاد دارم اخیرا یک منطقهٔ مسکونی توسط اسرائیل یا آمریکا بمباران شده بود و عکاس ایرنا عکسی گرفته بود که افراد به هر سو می‌رفتند و خانمی چیزی را به‌عنوان محافظت، روی سر گرفته بود و من به این فکر می‌کردم که خبرنگار ما در چنین شرایطی بدون محافظت و به‌خاطر علاقه‌ای که به اطلاع‌رسانی دارد، می‌ایستد و عکاسی می‌کند. یا مثلا در یکی از روزها، اسرائیل به یک منبع سوخت در تهران حمله کرد. ابر سیاه آسمان را فراگرفت و سپس باران بارید و دوده‌ها روی زمین ریخت. عکاسان ایرنا به خیابان رفتند تا از این صحنه‌ها تصویربرداری کنند. این کار نوعی خطرپذیری است و تنها دلیل این خطرپذیری، علاقهٔ خبرنگاران به مستندسازی و ارائهٔ خبر موثق به مردم است.